Battlestar Galactica (2005)

Status serial : Incheiat    

Lumea s-a sfârșit fără averitzare, și tot ce a rămas… a fost speranța. Cylon-ii au fost creați de către oamenii celor Douăsprezece Colonii. Roboți inteligenți care au fost folosiți ca sclavi și soldați în diversele războaie ale umanității. Dar Cylon-ii au devenit conștienți și s-au răzvrătit. Om și mașină, au luptat la sânge până când Cylon-ii s-au retras într-o regiune restrânsă a spațiului. Un armistițiu între cele Douăsprezece Colonii și Cyloni a durat 40 de ani. În fiecare an, la aniversarea semnării tratatului, umanitatea trimitea un emisar în zona neutră a Stației Armistice pentru a se întâlni cu emisarul Cylon. Timp de 39 de ani nu a venit niciun emisar Cylon. La cea de-a 40 aniversare, o blondă superbă – un Cylon în formă umană – s-a întâlnit cu un emisar uman… cu câteva momente înainte ca Cylon-ii să arunce în aer Stația și să lanseze un atac asupra celor Douăsprezece Colonii. Într-o singură zi devastatoare, miliarde de vieți umane au fost curmate de bombe nucleare. Numai cei care se aflau la bordul unor nave spațiale au fost destul de norocoși să se adune împreună, să scape și să fugă în spațiu, conduși de către singura navă de război Coloniala, Battlestar Galactica. Galactica și echipajul său păreau a fi salvatorii puțin probabili ai celor mai puțin de 50.000 de supraviețuitori ai umanității. Nava era veche și pe punctul de a fi scoasă din funcțiune și transformată în muzeu când au atacat Cylon-ii. În urma atacului, comandantul navei, William Adama, s-a trezit responsabil cu apărarea ultimilor supraviețuitori ai rasei umane.

Între timp, anihilarea Guvernului Colonial de pe Caprica a rezultat în succesiunea Laurei Roslin, Ministrul Educației, la președinție. Condusă de vise profetice și necesități politice, aceasta a lansat întreaga flotă în spațiul necunoscut… în căutarea legendarei „a 13-a Colonie” – Pământul.

10

2 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
marius

sinteti un site ff bun de seriale! totusi,serialele mai vechi,le mai verificati din cind in cind? la battlestar galactica,din 6 episoade merg 3… nu e un repros,dar ori il repostati,ori il scoateti!

Dinu

Nu mai merge de la sezon 2 ep. 10