Gunpowder - Sezonul 1 Episodul 2

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

As the king’s network of spies close in on them, Catesby and Wintour attempt to raise an army for their plot across mainland Europe. Returning to London with Guy Fawkes in tow, Catesby assembles his gang of plotters for the first time. They know they must act fast, and the plan is formed – they will strike next week, 5 November, at the opening of Parliament.

5

1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nina Nyna

prea multe reclame exagerati sincer.

SerialeNoi.Online

noi avem 2 reclame. restul vin de la playere, la care nu avem ce sa le facem. din pacate trebuie sa mentinem plata serverului si in acelasi timp sa recompensam cumva orele pierdute pentru ca voi sa vizionati gratis aceste episoade. nu platiti nici un ban din buzunar, e asa de mare un compromis ca sunt cateva reclame ?

Nina Nyna

Pacat ca mentineti plati la niste servare atat de proaste … cu multe reclame ,cu subtritrarea atat de proasta cu un scris atat de mic, incat trebuie sa belesc ochii foarte bine la scris in loc sa urmaresc actiunea filmului…si uneori nu se incarca…! eu nu inteleg de ce sunt unii atat de incompetentii…daca nu te pricepi sa faci un lucru bun, lasa-i pe altiii ….

SerialeNoi.Online

Scrie clar sub video sa apasati butonul CC al playerului ca sa mariti sau seta subtitrarea. Nu stiti sa cititi? De acolo puteti sa faceti titrarea mare cat casa, ca sa vedeti si din fundul curtii.

Nina Nyna

:))) ok multumesc frum ptr raspuns si sugestie , o sa incerc ca sa pot vedea si eu si din fundul curti, dar stau la ( bloc) .O seara buna