Moonfall (2022)
Genul Filmului: Acţiune Aventura SF
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

În Moonfall, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul – și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler (câștigătoarea a unui Oscar, Halle Berry) are o idee care poate salva planeta noastră. Dar doar Brian Harper (Patrick Wilson), împreună cu un împătimit al teoriilor conspirației, K.C. Houseman (John Bradley din Game of Thrones), au încredere în propunerea ei.Acești eroi improbabili pornesc într-o misiune imposibilă în spațiu, lăsând în urmă, poate pentru totdeauna, pe cei dragi – și descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.

Trailer:

(5) comments

 • Erdei Gabriel23 septembrie 2022Răspunde

  Nu stiu in ce stare bahica erau cei 3 de mai sus, dar mi se permite sa dau o nota de genu` -3?. Nimic de reprosat administratorului, dar restul, asteptati-va la cele mai cele laturi de clisee/kitsch-uri SF din brand-ul hollywood-ian (pacat de Patrick Wilson ca s-a amestecat in asta). Baaa, manelistilor de mai sus, mai deschideti o carte, sau vedeti ca s-a inventat Wikipedia intre timp, dupa Gutza.
  Daca nu e cazul, inseamna ca efectiv aveti gusturi oribile in alde filmului

  • Erdei Gabriel23 septembrie 2022Răspunde

   Scuze, cei de jos. Ia vedeti un Life (2017) pe post de comparatie!

 • Ioan28 iunie 2022Răspunde

  Absolut genial filmul. Mi-a placut cum intermitent se vedea Kaspersky pe fundal. Nota 10+ si felicitari adminului pentru efort.

 • Mihai29 mai 2022Răspunde

  Bun filmul , acum este pe lista mea cu filme favorite :)))

 • Cristian7 aprilie 2022Răspunde

  Ah, bun rău filmul! Spre deosebire de multe alte filme noi… Nota10+

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website