A Nightmare on Elm Street (2010)
Genul Filmului: Fantastic Horror Thriller
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse și Dean locuiesc cu toții pe Elm Street. Noaptea, ei au același vis—visează un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr jerpelit cu dungi roșii și verzi, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde fața desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănușă de grădinărit cu lame de cuțit în loc de degete. Și toți aud aceeași voce înfricoșătoare…

Bărbatul îi terorizează rând pe rând în vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, iar singura lor șansă de scăpare este să nu mai doarmă.

Dar, când unul dintre ei moare de o moarte violentă, abia atunci își dau seama că toate aceste întâmplări sunt reale și că singura lor scăpare este să stea treji. Cei patru prieteni care supraviețuiesc se reunesc pentru a descoperi împreună cauza implicării lor în acest coșmar, în care sunt hăituiți și vânați permanent de omul negru. Încercând să stea treji, ei se străduiesc să înțeleagă de ce li se întâmplă asta tocmai lor, de ce acum și dacă nu cumva părinții lor le ascund niște lucruri îngrozitoare.

Adânc împlântată în trecutul lor se ascunde o datorie care a ajuns la scadență, iar pentru a se salva, trebuie să se cufunde în cel mai cumplit coșmar al vieții lor… Freddy Krueger.

Trailer:

1

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ciungu Cosmin Adrian

Un film exceptional merita vizionat il recomand horror clasic o nota de 9