I Feel Pretty (2018)
Genul Filmului: Comedie
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Trailer:

5
Comentarii

2 Comment threads
2 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Munteanu

Ce e cu subtitrarea asta de rahat? Ori subtitrati cum trebuie ori nu subtitrati deloc!

neaga

exact ce pana mea report va luati

alina

ce dracu se intimpla cu subtitrarea la filmul asta..pe toate siturile e la fel…

mihaela

pacat ca nu are subtitrarea buna