21 Jump Street (2012)
Genul Filmului: Acţiune Comedie
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

În comedia de acțiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudați, în timpul cursurilor la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze și să se remarce acum când sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-și schimbe pistoalele și insignele pe niște rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilărești pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire, adolescenții de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt și Jenko descoperă că tot ceea ce știau ei despre adolescență, de la sex și până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greșit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu niște probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenței. De aceea, amândoi retrăiesc temerile și chinurile adolescenței și se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depășit.

Columbia Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă în asociere cu Relativity Media o producție a Original Film / Cannell Studios, 21 Jump Street/ O adresă de pomină. Actorii principali sunt Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle și Ice Cube. Regia le aparține lui Phil Lord & Christopher Miller. Neal H. Moritz și Stephen J. Cannell sunt producătorii filmului. Scenariul îi aparține lui Michael Bacall, după o poveste de Michael Bacall & Jonah Hill. Filmul este inspirat după serialul de televiziune creat de Patrick Hasburgh & Stephen J. Cannell. Producătorii executivi sunt Jonah Hill, Channing Tatum, Ezra Swerdlow șiTania Landau. Imaginea e asigurată de Barry Peterson csc, iar scenografia de către Peter Wenham. Montajul este realizat de Joel Negron, iar costumele, de designerul Leah Katznelson. Muzica e semnată de Mark Mothersbaugh.

Comentarii

  Subscribe  
Notify of